Dissenyat i construït amb esprit casteller. i l'estreta col·laboració de castellers i colles

Fempinyapp va néixer el 2016 de la mà d’un membre dels Xics de Granollers, fent-se servir de forma puntual. Fins aquesta darrera temporada en què ha estat totalment implementada pels Xics, essent l’única eina utilitzada per «cantar» les pinyes, millorant-ne el temps dedicat a tancarles i per tant el rendiment que ha permès ampliar el nombre de proves en assaig.

FemPinya és una aplicació nascuda amb l’objectiu d’ajudar en la gestió dels equips tècnics de les colles castelleres, que ens permet conèixer amb anterioritat l’assistència als assaigs i actuacions dels nostres castellers prèvia confi rmació des dels seus dispositius mòbils o ordinadors, que permet analitzar les seves dades d’assistència i gestionar les posicions a pinyes i troncs automatitzant la feina de compondre les estructures, o modifi cant-se simplement arrossegant un altre nom. Les pinyes un cop publicades podran ser consultades fàcilment per tots els castellers mitjançant un sistema de missatgeria instantània.

Dissenyat i construït per Pepe Martín.

Amb estreta col·laboració de la colla dels Xics de Granollers (@XicsGranollers), i de: Jove Xiquets de VILAFRANCA (@jovevilafranca) Arreplegats de la Zona Universitària (@arreplegats). I especialment l'equip dels castellers col·laboradors: ACEDO, ALICIA, ARNALD BEDIA CARRU FIX FORTUNY MANSO MIREIA P, OLIVERAS. JAUMAIER. CLOTET. MINGU, RAMS.

El pas a la versió de codi obert ha estat possible gràcies a Llorenç Llaberia de C. de LLeida.

Les traducions a les diferents llengues per membres de les colles Castelleres de Mòntreal, Xics de Granollers, Casteller of Londen. Especialment l'equip dels castellers col·laboradors: Ian, Philippa Cairncross, Axelle Scaillet, Jonkey l, Hasier, Kerrie Holloway.